Miriam Nogueras, durant l'assemblea del partit. Foto: PDECAt
Notícies relacionades
Miriam Nogueras, durant l'assemblea del partit. Foto: PDECAt

Míriam Nogueras vol compaginar ser alcaldessa de Mataró i diputada al Congrés

La candidata de Junts per Mataró a l'alcaldia de la capital del Maresme serà la número 3 de la llista de JxCat a les eleccions espanyoles

Míriam Nogueras, candidata del PDeCAT a l'Ajuntament de Mataró, vol compaginar el fet de ser alcaldessa a la capital del Maresme i diputada al Congrés a Madrid. Tot plegat, es clar, si és escollida pels mataronins a les eleccions municipals del 6 de maig, i si entra al Congrés a les eleccions d'un mes abans, el 28 d'abril.

Nogueras (Dosrius, 1980), actual vicepresidenta del PDeCAT i diputada al Congrés, anirà de número tres de la llista de JxCAT a les eleccions espanyoles. Així es va donar a conèixer ahir diumenge, després que el Consell Nacional del PDeCAT ha avalat que Nogueras i Tremosa ocupin aquests llocs de la candidatura -són els membres amb carnet del partit-, després d'una entesa amb l'entorn de JxCat. Així, l'expresident del Govern Carles Puigdemont ha imposat la seva intenció de situar persones afines a la seva figura com a números 1 i 2. La relació amb el PDeCAT s'ha tensat les últimes hores ja que quadres territorials i de la direcció s'oposaven a acceptar que Sànchez i Borràs -externs al PDeCAT- ocupessin les primeres posicions de la llista per Barcelona.

El fet que Nogueras tingui tots els números de ser escollida Diputada al Congrés, càrrec que ja ostenta actualment, ha generat dubtes sobre el fet que acabi sent la candidata del PDEcat a les eleccions municipals de Mataró, partit que es presentarà als comicis sota el nom de 'Junts per Mataró', tal i com es va anunciar el maig de 2018. Però fonts del partit confirmen "al 100%" que seguirà sent la candidata a Mataró. Apunten que en el cas de ser escollida com a alcaldessa i com a diputada, Nogueras estaria capacitada per compaginar els dos càrrecs. "Amb un bon equip al darrere, és del tot possible", constaten des de la formació. 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive