Vista de la marxa per la llibertat al seu pas per Mataró. Fotos: R. Gallofré
Vista de la marxa per la llibertat al seu pas per Mataró. Fotos: R. Gallofré

Milers de persones creuen el Maresme en el segon dia de les 'Marxes per la llibertat'

La comitiva ha arribat aquest dijous a la tarda a Mataró, en la segona etapa d'una de les cinc columnes que es dirigeixen a Barcelona

Una llarguíssima columna de caminants ha arribat a Mataró cap a les cinc de la tarda, procedents del nord del Maresme. Han creuat la ciutat per la N-II,carretera molt més ocupada per vianants que no pas per cotxes en aquests dies de protestes per la sentència del Procés. I fan via cap a Premià, on passaran la nit.

Estudiants i gent jove, parelles grans, mares i pares amb cotxets... Fent tot el tram de la jornada, de més de 25 kilòmetres, o bé sumant-s'hi tan sols una estona. Una gran varietat de perfils que s'han reunit per caminar en resposta a les penes de presó pels líders polítics i socials del Procés.

WhatsApp Image 2019 10 17 at 17.16.39

Les Marxes per la Llibertat van arrencar ahir dimecres des de cinc punts diferents de Catalunya (la del Maresme va partir de Girona) i totes elles recorren a peu uns 100 kilòmetres en cinc etapes, distribuïdes en tres dies, per arribar aquest divendres a Barcelona, coincidint amb la jornada de vaga general. Hi estan prenent part milers de persones, que han tallat tota mena de carreteres i autopistes d'arreu del país. Segons els organitzadors, les marxes es presenten com “una resposta de país davant de l’intent de l'estat espanyol de criminalitzar drets fonamentals, com el d’autodeterminació o el de manifestació".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive