El mapa de les Marxes per la Llibertat
El mapa de les Marxes per la Llibertat

Les 'Marxes per la Llibertat' arribaran aquest dijous al Maresme

Una de les cinc columnes que han sortit d'arreu de Catalunya travessarà la comarca en direcció a Barcelona

Les Marxes per la Llibertat han arrencat aquest dimecres d'arreu de Catalunya per arribar, dos dies més tard, a Barcelona. Es tracta d'una acció de protesta contra la sentència del Suprem que consisteix en cinc columnes que surten des de diferents punts del país i recorren uns 100 kilòmetres cada una fins arribar a la capital catalana. 

Una d'aquestes cinc columnes, la que ha sortit de Girona, arribarà aquest dijous al Maresme. Està previst que els participants entrin a la comarca per la carretera N-II, que els facin parada a Arenys de Mar, per dinar, i a Premià de Mar, per sopar, recorrent pel camí totes les poblacions del nord i del centre de la comarca. 

Milers de persones estan participant des d'aquest dimecres a les marxes, i les diferents columnes han tallat vàries carreteres arreu del país. Les marxes es presenten com “una resposta de país davant de l’intent de l'estat espanyol de criminalitzar drets fonamentals, com el d’autodeterminació o el de manifestació". Per participar-hi no cal cap inscripció prèvia. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive