José Manuel López, candidat del PP a Mataró
José Manuel López, candidat del PP a Mataró

Les 10 principals propostes del PP per Mataró

Demanem als partits que es presenten a les eleccions municipals que ens resumeixen el seu programa electoral en un decàleg

La candidatura del PP, encapçalada per José Manuel López, és una de les 10 que es presenta a la capital del Maresme per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Els hem demanat que ens resumeixin el seu programa electoral en un decàleg de propostes més detacades per a la ciutat. Aquesta és la seva elecció. 

NETEJA I MANTENIMENT DE LA VIA PÚBLICA.

1.       Incrementar en 2 M € el nou contracte de Neteja i Recollida de Residus fins a situar-lo amb el cost dels anys previs a la crisi. Per tornar a fer neteja setmanal de carrers amb aigua, la recollida a domicilis de voluminosos i neteja de grafits i excrements de gossos. els 2M sortirien de les aportacions que cada any fa l’Ajuntament a PUMSA per sostenir-la.

SEGURETAT

2.       Augment real de 20 agents de policia local, a més de les jubilacions, durant el proper mandat.

3.       Fa 8 anys que alertem de que cal posar video-vigilància als llocs més problemàtics de la ciutat i cap dels 2 Governs que ha tingut la ciutat ens ha fet cas, ho farem.

4.       Tolerància 0 amb les màfies ocupes per acabar amb l’efecte crida que estem patint. Reforçarem la unitat anti-ocupa amb un servei  jurídic que ajudi als particulars que pateixin aquest problema.

HABITATGE

5.       Augmentarem les garanties de cobrament i els incentius fiscals als particulars que cedeixin els seus pisos buits ( el 80% dels pisos buits que hi ha a Mataró) per posar-los en Lloguer Social.

6.       Augmentarem el parc d’habitatge  municipal per oferir-les en lloguers a preus reduïts en 50 vivendes l’any, mitjançant compra de pisos per tempteig i retracte i construcció amb col·laboració públic-privada.

ECONOMIA I PROMOCIÓ DE CIUTAT

7.       Tornarem a concessionar el pàrquing de la Plaça de les Tereses  amb els ingressos portarem a terme les millores recollides al Pla d’Impuls del Centre i de millora dels eixos comercials dels barris.

8.       Apostem per potenciar el turisme de qualitat i els grans esdeveniments que atreguin visitants a Mataró, per això apostem per esdeveniments de gran potencial com la Setmana Santa i  recuperar la Festa al Cel i un nou Model Firal.

9.       Tancarem definitivament els afers de Can Fabregas i Mataró Parc, donant una solució definitiva i a la vegada que es fan les millores del Pla d’Impuls del Centre per no perdre oportunitats.

MOBILITAT

10.    Posarem en marxa el Pla de Mobilitat (pendent fa 7 anys) apostem per la segona Estació de Rodalies a la zona del Parc Central  i ens oposem a que s’amplii el peatge de la C-32 un altre cop com proposa la Generalitat.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive