Montse Moron, candidata de VOLEMataró
Montse Moron, candidata de VOLEMataró

Les 10 principals propostes de VOLEMataró per a la ciutat

Demanem als partits que es presenten a les eleccions municipals que ens resumeixen el seu programa electoral en un decàleg

La candidatura de VOLEMataró, encapçalada per Montse Moron, és una de les 10 que es presenta a la capital del Maresme per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Els hem demanat que ens resumeixin el seu programa electoral en un decàleg de propostes més detacades per a la ciutat. Aquesta és la seva elecció. 

1.- La mobilitat com a eix principal, les persones

Es urgent desenvolupar el pla de mobilitat. Dotar-lo de pressupost i que segueixi un ordre de prioritats. Municipalitzar el transport públic i millorar l’accés i els horaris.

2.- Salut pública, Sanitat universal, pública i de qualitat

Compromís a eliminar el pla d’ajust de l’hospital que no està permeten generar un bon projecte de salut. Eliminar les llistes d’espera amb un pla d’acció. Començar l’ampliació de l’hospital i CAPs. Mataró una ciutat sanitària referent en la comarca!

3.- Urbanisme sostenible, de qualitat i Habitatge social i assequible

El primer que farem és un projecte d’habitatge cooperatiu amb el romanent de PUMSA (1’3MM passin del “Iniestazo”), a més dels diferents romanents que han quedat d’aquest mandat. Serà el primer projecte de construcció Bioclimàtica. Començar rehabilitació als barris prioritzant els de autoprotecció.

4- La nostra Gent Gran se l’ha de cuidar

Una residencia per Gent Gran, pública 100%, si fos possible en Llar Cabanelles. Recuperar el soci sanitari fent un Centre de Dia per continuar esponjar l’hospital. Compromís per obrir tota la residencia Gatassa.

5.- L’Esport ensenya des de la base

Compromís en fer més parcs de salut per tota la ciutat. Programa de monitors al carrer. Diagnosis de situació d’esports. Centralitzar recursos i optimitza’ls per fer una distribució més equitativa entre tots els esports de la ciutat. Recuperar el Velòdrom, és una peça única, patrimonial i històrica. Promocionar el turisme d’esport.

6.- La Cultura un fet real de Ciutat

Fer un auditori a Rocafonda. És important la cohesió dels barris, per això posarem elements que facin de pols atractius per atreu la gent de la ciutat a altres llocs i descentralitza la ciutat.

7.- La nostra bandera és el Medi Ambient

Dotar de pressupost l’anella verda i blava. Protegir el patrimoni (dunes, posidònia). Posar en marxa la contractació d’un equip de guardes rurals que vigili zones rurals i urbanitzacions.

8.- La prevenció a nivell de Seguretat

 Posar el model Proxpol de proximitat en acció dins de Mataró, coordinat amb agents cívics, educadors de carrers, integradors i dotar al cos de seguretat de recursos.

9.- Defensem una Educació Pública i de Qualitat

Lluitarem per la baixada de ràtios. Defensa de l’escola publica. Subvenció segons renda familiar per accedir a les escoles bressols.

10.-Serveis Socials amb recursos

Farem que Serveis Socials sigui una direcció, dotant-la de major pressupost i canviar el model d’actuació assistencialista a un model d’acompanyament i apoderament per les persones. Establir un programa d’ocupació estable durant tots el mandat.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive