Anna Brun, candidata de Primàries Mataró
Anna Brun, candidata de Primàries Mataró

Les 10 principals propostes de Primàries Mataró per a la ciutat

Demanem als partits que es presenten a les eleccions municipals que ens resumeixen el seu programa electoral en un decàleg

La candidatura de Primàries Mataró, encapçalada per Anna Brun, és una de les 10 que es presenta a la capital del Maresme per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Els hem demanat que ens resumeixin el seu programa electoral en un decàleg de propostes més detacades per a la ciutat. Aquesta és la seva elecció. 

1. Potenciar l’autosuficiència energètica

Facilitar la instal·lació de plaques fotovoltaiques (panells solars) a les instal·lacions municipals i privades i potenciar un transport urbà més sostenible i que ofereixi més bon servei als ciutadans (més freqüència i abast).

2. L’Ajuntament no pot ser un fre per als ciutadans!

Ens comprometem a agilitzar els tràmits que els ciutadans hagin de fer al consistori, a potenciar la bona gestió de l’administració municipal i a fer eficients els recursos que es dediquen a aquestes tasques.

3. Vitalitzar la ciutat

Rehabilitar i restaurar els carrers i places de la ciutat. Fer atractives les zones comercials i de restauració de la ciutat, i afegir Mataró al projecte de Viles Florides. Facilitar aparcaments gratuïts propers a les zones comercials.

4. Integrar l’eix port - Tecnocampus - Cinc Sènies amb la ciutat

Intercomunicar la ciutat amb el port, el Tecnocampus i les Cinc Sènies. Construcció de residències d’estudiants a la ciutat, potenciar l’activitat agrícola de les Cinc Sènies, a través de la marca Mataró Km 0, i fomentar l’esport marítim assequible al port.

5. Donar ús social a habitatges i locals buits

Fer un inventari dels solars, habitatges i locals buits per destinar-los a habitatge social i a la construcció d’ateneus per a activitats socials, culturals i creatives.

6. Potenciar la policia de barri i els educadors socials

Treballar per acostar la policia al ciutadà, a través de la policia de barri, i potenciar la figura dels educadors socials per fomentar la prevenció.

7. Fomentar l’educació en la salut

Estimular els hàbits saludables per als joves i la gent gran, a través de campanyes de conscienciació ciutadana, i promocionar activitats físiques als parcs i als espais oberts per potenciar l’educació en salut.

8. Democràcia directa durant tota la legislatura!

Els electors de Primàries Mataró van escollir l'ordre dels candidats a la llista i són una peça clau per elaborar el programa. Aquestes són algunes de les propostes que han sorgit a les taules obertes que els electors votaran el proper 24 de maig.

9. Feministes, ecologistes i antifeixistes

El compromís absolut amb els drets humans ens defineix. Som partidaris de la igualtat, la transversalitat i la horitzontalitat, i combatrem qualsevol acció que atempti contra els drets humans de qualsevol col·lectiu, especialment si és vulnerable.

10. Lleials a l’1 d’octubre

L’1 d’octubre del 2017 va ser el resultat de la ciutadania lliure i autoorganitzada que va decidir autodeterminar-se. Ens comprometem a implementar el mandat de l’1-O des del nostre municipi i a exercir el control del territori per defensar la República Catalana.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive