Alfons Canela, candidat de Junts per Mataró
Alfons Canela, candidat de Junts per Mataró

Les 10 principals propostes de Junts per Mataró per a la ciutat

Demanem als partits que es presenten a les eleccions municipals que ens resumeixen el seu programa electoral en un decàleg

La candidatura de Junts per Mataró, encapçalada per Alfons Canela, és una de les 10 que es presenta a la capital del Maresme per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Els hem demanat que ens resumeixin el seu programa electoral en un decàleg de propostes més detacades per a la ciutat. Aquesta és la seva elecció. 

1. Mataró, Una ciutat on poder-hi viure

Potenciarem el lloguer social, oferint garanties als arrendadors, posant facilitats als arrendataris i essent conscients que actualment existeixen més de 2.000 habitatges buits. Prioritzarem el desenvolupament del Pla Local de l’Habitatge.

2. Mataró, Segura i Cohesionada

La seguretat és un dels principals reptes a afrontar en la propera legislatura, ens mereixem una ciutat segura i cohesionada on viure i conviure sense por. Crearem la figura del gerent de seguretat, amb una visió global de l’àmbit, a més d’implantar el sistema Proxpol o policia de proximitat.

3. Mataró, Capital Comercial des de Can Cruzate a tots els eixos de la ciutat 

Donarem un nou impuls al comerç de proximitat a través de l’aplicació del Pacte pel Comerç i d’una visió que contempli estratègies digitals, faciliti l’aparcament i nous models de negoci per als comerços locals i dinamització de locals buits.

4. Mataró, per una ciutat Sostenible

Plantegem una xarxa bici que garanteixi la continuïtat de corredors verticals i horitzontals, complementant el transport públic i a peu. En aquest sentit, volem començar pels camins escolars, amb una aposta radical per a fomentar els desplaçaments en bicicleta.

5. Mataró, cap a un nou model urbà

Pacificar la Plaça de les Tereses convertint-la en el que mereix ser a Mataró: un punt de trobada dels eixos comercials de plaça de Cuba, carrer Sant Josep i carrer de les Tereses. Modificar el Pla General replantejant urgentment el desenvolupament dels sectors del Rengle, Iveco-Pegaso i les àrees adjacents.

6. Mataró, Per les persones

Garantirem menys burocràcia i més suport a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat o de necessitat, reforçarem el Servei de Prevenció, Infància i Família i avançarem en la detecció de problemes.

7. Mataró, Per una vellesa activa

Volem respecte i dignitat per la nostra gent gran, tenir una vellesa activa, reforçant l’assistència a domicili, els casals i els centres de dia. Promourem hàbits saludables, garantirem la seva seguretat i l’accessibilitat a la ciutat eliminant barreres arquitectòniques.

8. Mataró, Capital Cultural

Dinamitzarem el Patronat de Cultura per aprofitar el potencial immens de la ciutat, adequant la cultura a les necessitats de Mataró, fent-ne escola i impulsant-la en tots els àmbits del teixit social. Cal poder organitzar des d’un festival de Jazz a un concurs de teatre.

9. Mataró, Ciutat Esportiva

Exercirem de Capital de l’Esport de la Comarca dotant-la de les millors instal·lacions esportives del Maresme, creant circuits esportius a l’aire lliure, tant al mar com a la muntanya. Aprofitem el potencial de Mataró.

10. Mataró, Neta i Sostenible

Mataró està bruta, i això és inadmissible. Des de l’Ajuntament treballarem per millorar el reciclatge assolint els objectius europeus i potenciarem un pla de neteja viària organitzant equips per treure taques, xicles, excrements i grafits no autoritzats.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive