Les Marxes per la Llibertat viuen avui la seva tercera i última jornada. Una iniciativa en protesta per la sentència del Suprem que ha portat milers de catalans a fer llargues caminades per les carreteres del país. Un total de cinc columnes que van sortir dimecres passat des de diferents punts de Catalunya i que avui arribaran a Barcelona, per unir-se a la manifestació central del dia de vaga general convocada per aquest divendres dia 18. 

Una de les columnes va arribar ahir al Maresme, a través de l'N-II, creuant Mataró per la tarda. Els caminants van fer nit a Premià de Mar, on aquest divendres al matí han tornat a marxar, a través de l'N-II, en direcció a Barcelona. S'hi han unit moltes persones i està sent la marxa més multitudinària d'aquests darrers dies, ja que els CDR i altres entitats independentistes han convocat els ciutadans a unir-s'hi des de Premià per enfilar cap a Barcelona. 

Aquest divendres hi ha convocada una "gran manifestació" per part del sobiranisme a Barcelona. És a les cinc de la tarda als Jardinets de Gràcia, on està previst que conflueixin totes les marxes.