Participants a la marxa, aquest divendres al matí. Foto: ANC
Participants a la marxa, aquest divendres al matí. Foto: ANC

La 'Marxa per la llibertat' segueix creuant el Maresme en direcció a Barcelona

Milers de persones han arrencat el trajecte des de Premià de Mar a través de l'N-II

Les Marxes per la Llibertat viuen avui la seva tercera i última jornada. Una iniciativa en protesta per la sentència del Suprem que ha portat milers de catalans a fer llargues caminades per les carreteres del país. Un total de cinc columnes que van sortir dimecres passat des de diferents punts de Catalunya i que avui arribaran a Barcelona, per unir-se a la manifestació central del dia de vaga general convocada per aquest divendres dia 18. 

Una de les columnes va arribar ahir al Maresme, a través de l'N-II, creuant Mataró per la tarda. Els caminants van fer nit a Premià de Mar, on aquest divendres al matí han tornat a marxar, a través de l'N-II, en direcció a Barcelona. S'hi han unit moltes persones i està sent la marxa més multitudinària d'aquests darrers dies, ja que els CDR i altres entitats independentistes han convocat els ciutadans a unir-s'hi des de Premià per enfilar cap a Barcelona. 

Aquest divendres hi ha convocada una "gran manifestació" per part del sobiranisme a Barcelona. És a les cinc de la tarda als Jardinets de Gràcia, on està previst que conflueixin totes les marxes. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive