Cuéllar durant un ple municipal. Foto: R.Gallofré
Cuéllar durant un ple municipal. Foto: R.Gallofré

La CUP assegura que els Mossos van detenir Juli Cuéllar "sense motiu"

Els Mossos l'acusen d'atemptat a un agent de l'autoritat però el partit assegura que la detenció va ser "absolutament arbitrària"

La CUP de Mataró ha emès un comunicat en resposta a la detenció del líder de la formació a la ciutat, Juli Cuéllar. Els Mossos el van arrestar ahir dilluns, durant les protestes ciutadanes contra la sentència del Suprem, i l'acusen d'atemptat a un agent de l'autoritat. La detenció es va produir quan la policia desallotjava els manifestants que havien tallat l'N-II a la capital del Maresme.

Des de la CUP, però, asseguren que Cuéllar, que va ser posat en llibertat ahir mateix a la nit, va ser detingut "sense motiu" i de forma "absolutament arbitrària". Segons els cupaires, durant tota la jornada d'ahir la policia va anar "a la cacera de militants i activistes de l'esquerra independentista".

 

Davant d'això, des de la CUP denuncien "la hipocresia i brutalitat del govern català i dels seus aliats, per la qual cosa exigim també el cessament immediat del conseller Buch, responsable directe de la repressió dels mossos en múltiples manifestacions i actuacions". 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive