Els alclades d'Arenys de Mar, Vilassar de Mar, Argentona, Caldes d'Estrac, Llavaneres, Dosrius, St. Vicenç de Montalt i Cabrera
Els alclades d'Arenys de Mar, Vilassar de Mar, Argentona, Caldes d'Estrac, Llavaneres, Dosrius, St. Vicenç de Montalt i Cabrera

capgros.com

La continuïtat és la nota predominant en les alcaldies de les poblacions maresmenques

Només a Dosrius hi ha hagut un canvi d’alcaldia ja que la socialista Sílvia Garrido ha rellevat al republicà Marc Bosch

Comença el nou mandat municipal. Dissabte 15 es van constituir els 30 ajuntaments del Maresme i es van escollir les alcaldesses i alcaldes.

Fem menció del que va succeir als 8 ajuntaments que abasten la revista Capgròs, en la majoria dels quals els seus alcaldes han revalidat el càrrec. Només a Dosrius hi ha hagut un canvi d’alcaldia ja que la socialista Sílvia Garrido ha rellevat al republicà Marc Bosch, que ha d’abandonar el càrrec malgrat haver millorat els resultats dels comicis anteriors.


Arenys de MarAnnabel Moreno (ERC)

Arenys

El ple de constitució va revalidar la republicana després de rebre el suport dels regidors d’ERC, les regidores de la CUP i el regidor d’Arenys en Comú  després que aquesta setmana ja s’hagués anunciat el pacte. Annabel Moreno va fer un discurs de mà estesa a la resta de formacions.


Vilassar de Mar - Damià del Clot (ERC-GdV)

Vilassar

Damià del Clot continuarà al capdavant del govern municipal durant els propers quatre anys. Del Clot ha comptat amb els vots dels 9 regidors d’ERC-Gent per Vilassar de Mar. Cap dels candidats va obtenir majoria absoluta (11 vots), i ha estat proclamat alcalde per majoria simple.


ArgentonaEudald Calvo (Unitat)

argentona

Eudald Calvo (Unitat - Argentona per la República) repeteix al capdavant de l’Ajuntament després de ser nomenat alcalde en el ple d’investidura. Calvo ha rebut els 8 vots d’Unitat i ha tornat a alçar la vara. En el seu discurs, l’alcalde ha agraït l’abstenció dels dos regidors de JxCAT.


Caldes d’Estrac - Rosa Pou (ERC)

caldes

Rosa Pou, reelegida alcaldessa de Caldes després que ERC i PSC arribessin a un acord de continuïtat per al nou mandat. Rosa Pou va prendre possessió de l’alcaldia  després de les votacions dels regidors on va obtenir majoria absoluta amb nou vots a favor.


St. Andreu LlavaneresJoan Mora (ERC)

llavaneres

El cap de llista d’ERC a Llavaneres, Joan Mora, ha estat escollit novament alcalde de Sant Andreu de Llavaneres. Després que a les eleccions del 26 de maig ERC guanyés i obtingués 9 regidors (d’un total de 17), Mora ha aconseguit la majoria absoluta dels vots.


Dosrius - Sílvia Garrido (PSC)

dosrius

Sílvia Garrido, del PSC, rellevarà Marc Bosch d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Dosrius. Un acord subscrit entre el PSC i Junts per Catalunya a Dosrius atorga l’alcaldia a la candidata socialista. Bosch, tot i millorar resultats passant de 3 a 4 regidors, no repetirà.


St. Vicenç de Montalt - Javier Sandoval (PSC)

svmontalt

Javier Sandoval (PSC) mantindrà l’alcaldia de Sant Vicenç que va obtenir després d’una moció de censura al desembre del 2018. El vot clau de Miquel Rovira, únic regidor de la CUP va decantar la balança en detriment del candidat de la força més votada, Miquel Àngel Martínez (JxCAT).


Cabrera de Mar - Jordi Mir (JxCAT)

cabrera

Jordi Mir va ser escollit alcalde de Cabrera de Mar en el ple de constitució de l’Ajuntament. Els caps de llista de JuntsXCat, ERC–AM i PSC–Units per Cabrera, van signar un pacte de govern per al nou mandat, que implicava la reedició de l’alcaldia de Jordi Mir pels propers quatre anys.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive