Els regidors dels grups municipals de Mataró no poden entrar als seus respectius despatxos de l'Ajuntament a partir de les 19h. Així ho ha denunciat ERC, que en un comunicat informa que des de fa dies i sense comunicació prèvia, els seus representants i administratius es troben el pas barrat a partir d'aquesta hora per accedir a la seva oficina de la Casa Gran

"No ens han permès l’accés al despatx on realitzem la nostra feina com a representants de la ciutadania , inclús el personal de la Policia Local s’ha personat al nostre despatx, on estàvem treballant, per a “convidar-nos” a abandonar l’edifici. En una altra ocasió, es va tancar l’edifici deixant l’administratiu a dins del despatx, tancat", constaten els republicans.

Per a la formació independentista, principal partit de l'oposició a Mataró, això demostra una actitud "prepotent i antidemocràtica" per part de l'alcalde, que no els ha donat cap explicació, segons asseguren. "L'única informació que tenim és la de la Policia Local, que al fer-nos fora de l'ajuntament ens diuen : "són ordres de dalt'". Davant d'això, exigeixen al govern que aturi la mesura, ja que segons ells posa massa traves als grups de l'oposició com ells realitzar la seva tasca de fiscalitzadors de l'executiu.