La Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme ha emès un comunicat en el que exigeix diàleg i entesa a la classe política després de la sentència del procés i les protestes que s'han derivat al llarg d'aquesta setmana. En el text, la FAGEM considera que estem en una "situació d'excepcionalitat política, social i jurídica" i que per això, vol mostrar " la seva preocupació per la gravetat del moment i la situació d'inestabilitat i d’inseguretat que se’n deriva".

En el text recorden que les empreses del Maresme i del conjunt del país necessiten "estabilitat i garanties, i la pau i la justícia són valors fonamentals amb els quals no es pot jugar".

En aquest punt, assenyalen a la classe política perquè "actuï amb responsabilitat i clarividència". "Demanem que es busquin mediadors que contribueixin a trobar solucions i exigim diàleg sense condicions. Hi som a temps, però cal posar intel·ligència i perspectiva de futur. El que es faci i es decideixi aquests dies serà transcendental", conclouen.