Bote, durant l'entrevista amb l'ACN
Bote, durant l'entrevista amb l'ACN

capgros.com / ACN

L'alcalde de Mataró critica el "joc" dels pactes postelectorals en altres ciutats

"Hi ha qui fa un clam rotund per respectar la llista més votada a Barcelona i en altres municipis els mateixos partits desallotgen la llista més votada"

Des de la comoditat que suposa haver guanyat les eleccions municipals d'una manera folgada, l'actual alcalde de Mataró, David Bote (PSC) analitza els resultats en altres ciutats, on els contactes dels darrers dies abans dels plens d'investidura seran claus per determinar qui serà l'alcalde. En una entrevista amb l'ACN, Bote lamenta les contradiccions del "joc" dels pactes postelectorals i les apel·lacions a la "responsabilitat" en funció de la conveniència de cada partit en cada lloc.

"Sempre hi haurà exemples i contraexemples", assegura. En una clara al·lusió a ERC, Bote fa evident la diferència de discurs dels republicans a ciutats com Barcelona o Tarragona. "Hi ha qui fa un clam rotund per respectar la llista més votada a Barcelona i en altres municipis els mateixos partits arriben a acords per desallotjar la llista més votada", ha etzibat. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive