Jose Manuel López, líder del PP
Jose Manuel López, líder del PP

José Manuel López, candidat del PP a Mataró

Serà el tercer cop que encapçalarà la llista dels populars per a les eleccions municipals

La Junta Local del PPMataró nomena José Manuel López Candidat a l’Alcaldia de Mataró, a les eleccions que se celebraran el proper 26 de maig. Es tracta de la tercera convocatòria consecutiva en la que López liderarà la candidatura del PP, tal i com ja va fer a les eleccions de 2011 (on els populars van assolir cinc regidors) i del 2015 (on es van quedar amb dos). 

En el seu discurs d’acceptació, a la junta de divendres passat, López va afirmar que vol representar "el Constitucionalisme útil i assenyat" que defensi els mataronins que se senten "catalans i espanyols" i que alhora pugui "arribar a consensos que són bons per tots els ciutadans". En aquest sentit, va posar com a exemple el pàrquing gratuït de l’Hospital i l’increment de la presència policial als barris, iniciatives de les quals el PP se n'atribueix l'autoria en corresponsabilitat amb el govern del PSC. 

López també va apuntar que, al contrari que altres grups municipals com C's que han perdut regidors al llarg del mandat, ells han mantingut l'estabilitat com a grup i com a partit. "No anem canviant en funcions de modes o d'on bufa el vent", va assegurar. 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive