Iceta amb l'alcalde Bote.
Iceta amb l'alcalde Bote.

Redacció / ACN

Iceta reclama el vot per Sánchez i renega d'ERC en un acte a Mataró

El líder socialista va estar acompanyat per l'alcalde de la ciutat, David Bote.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va reclamar concentrar el vot a la seva formació el 10-N i va retreure als republicans que diguessin que Pedro Sánchez no té principis: "Per què diuen que voldria que governés ell, si no té principis?". En aquesta línia, en un acte des de Mataró, el líder socialista va dir que hi ha sectors de l'independentisme que "necessiten la pitjor Espanya possible per a eixamplar la base", mentre que els socialistes busquen "la millor Espanya possible, governada per un govern progressista i per Sánchez". El líder dels socialistes catalans va escollir Mataró, en el primer dia de campanya, que arrenca sense la cap de llista, Meritxell Batet, de baixa mèdica.

Després que el líder de PSOE digues que no hi haurà coalició amb el PP, Iceta va carregar contra els populars per "intentar desmotivar el vot progressista" amb una campanya "en B", "solapada amb bots i amb perfils falsos". Iceta va dir que el bloqueig i el conflicte a Catalunya són els dos problemes d'ara i que només el PSC pot acabar amb aquestes dues qüestions. "Si hi ha una àmplia victòria socialista, no hi ha bloqueig", va afegir Iceta, que creu que derrotaran "tant la dreta com l'independentisme".

Iceta es va referir a referir a la filtració del programa electoral del PSOE, que no incloïa inicialment la declaració de Granada, i va defensar que és interès de la dreta "trobar petroli on no n'hi ha". "Si a l'abril [el federalisme] no era un problema, ara per què ho hauria de ser?", es va qüestionar.

El líder del PSC també va reivindicar "no treure bastons" en campanya electoral i evitar "extremar posicions". "Em fa certa gràcia quan el PP vol explicar que el PSOE no és constitucionalista; quina fluixa memòria tenen, a qui li va costar arribar al constitucionalisme va ser al PP", va relatar "Mai ens trobaran en aquesta competició", va reblar.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive