-
-

capgros.com/acn

Francesc Esteve, coordinador de l'Ajuntament, nou 'número 2' de Governació

Esteve dóna el salt al govern de la Generalitat després de ser el gerent del consistori mataroní en els darrers quatre anys

Francesc Esteve, fins ara coordinador general de l'Ajuntament de Mataró en els darrers quatre anys, és el nou 'número 2' del Departament de Governació i Relacions Institucionals. El govern de la Generalitat el va nomenar ahir dimarts secretari general d'aquest Departament. Esteve, nascut a Martorell l'any 1970, va ser designat per Joan Mora com a coordinador general del consistori en l'anterior mandat, i va ser durant els darrers quatre anys un dels grans homes de confiança de l'alcalde.  

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), diplomatura de postgrau en Dret Urbanístic i en Gestió i Dret Local, Esteve va ser entre 1995 i fins el 2008 secretari dels ajuntaments de Monistrol de Montserrat, Castellcir, Sallent i les Franqueses del Vallès. Entre 2009 i 2011 Esteve també va ser gerent i cap de Gabinet de l'Alcaldia de l'Ajuntament de Premià de Mar. Des del 2011 i fins a l'actualitat ha estat coordinador general de l'Ajuntament de Mataró.

Esteve també ha estat secretari i tresorer de l'Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU), ha estat membre de la comissió d'experts per a la redacció de la Llei de governs i finances locals de Catalunya. Col·labora amb l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i forma part del Patronat de la Fundació Pi i Sunyer, d'Estudis autonòmics i locals.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive