David Bote a la seu del Psc, Eleccions Municipals 2019. Foto: R.Gallofré
David Bote a la seu del Psc, Eleccions Municipals 2019. Foto: R.Gallofré

Eufòria al PSC de Mataró per una victòria "impressionant"

David Bote, que revalidarà l'alcaldia per als socialistes, es compromet a treballar per "estar a l'alçada" de la victòria assolida

David Bote revalidarà l'alcaldia de Mataró, després d'haver assolit aquest diumenge 26-M la victòria a les eleccions municipals com a candidat del PSC, amb els millors resultats del partit en els darrers 20 anys a la ciutat. En la primera valoració als mitjans, Bote ha assegurat que "treballarem per estar a l'alçada d'aquests resultats, que són una gran responsabilitat". Bote ha assegurat que ell i el seu equip, que estarà conformat per 13 regidors, estan "implicadíssims en tirar endavant la ciutat", i que pensen fer-ho "amb el mateix caràcter dialogant que hem demostrat en els darrers quatre anys". 

Bote, que ha comparegut a la seu del PSC on militants i simpatitzants han desfermat l'eufòria, ha constatat que els resultats de la jornada d'avui són "molt clars" I que els empenyen a "buscar solucions concretes per a qüestions concretes que afectin a la ciutat". Pel que fa a possibles pactes post-electorals (necessiten un regidor més per arribar a la majoria absoluta), Bote no ha avançat res, i només ha manifestat que mantindran el seu caràcter dialogant. "Farem el que calgui per tirar endavant aquesta ciutat, perquè ens l'estimem". 

Seu del Psc, Eleccions Municipals 2019. Foto: R.Gallofré

"Hem de ser sincers: no ens esperàvem uns resultats tan bons com aquests". Així de clar s'ha mostrat el primer secretari del PSC a Mataró, Juan Carlos Jerez, en la valoració d'urgència de les eleccions municipals d'aquest 26-M, que han donat una victòria claríssim al PSC a la ciutat. En declaracions a Mataró Audiovisual, Jerez ha assegurat que són resultats "impressionants" i "propis d'una altra època". Jerez ha constatat que les eleccions han estat "un reconeixement a la feina feta per part de moltíssima gent amb David Bote al capdavant". El polític socialista tmabé ha destacat que el seu partit "ha donat un tomb a la ciutat, una Mataró d'esquerres, pluralista, igualitària, on no hi ha lloc per als partits d'ultradreta ni més radicals". 

Pel que fa a l'anàlisi global dels resultats, Jerez constata que hi ha hagut "vot útil" cap al PSC i, en l'àmbit nacionalista, cap a ERC (8 regidors) i això ha fet desaparèixer molts partits que en els darrers mandats tenien representació a la ciutat, com la CUP o el PP. 

 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive