presentacio precampanya 2
presentacio precampanya 2

ERC es conjura per assolir l'alcaldia a Mataró

Els republicans, amb Francesc Teixidó al capdavant, inicien la precampanya electoral presentant-se com l'alternativa més sòlida de l'independentisme a Mataró

Esquerra Republicana considera que estar en bones condicions per competir per l'alcaldia de Mataró. La formació independentista, amb Francesc Teixidó com a candidat (el mateix que en els darrers tres comicis) va arrencar ahir dilluns la precampanya electoral. El seu objectiu és clar: fer-se amb el govern del consistori, el qual té una "clara necessitat de canvi", segons van expressar en l'acte d'ahir. La formació considera que és la millor alternativa possible al govern socialista actual, així com la força més consolidada i oberta a captar més vots dins del ventall de partits independentistes de la ciutat. 

En la seva intervenció, Francesc Teixidó va apuntar que cal un nou rumb a Mataró “perquè el govern deixi d’actuar amb electoralisme, passi a estar al servei dels ciutadans de Mataró amb un projecte ambiciós i de futur”. El candidat va exposar els eixos de la campanya d'ERC, que vol incidir en convertir Mataró en una capital econòmica, comercial i cultural; recuperar la qualitat democràtica del govern de la ciutat; i dur a terme polítiques socials per garantir la igualtat d'oportunitats. 

La presidenta local, Anna Salicrú, va detallar com serà la campanya d'ERC, destacant dates concretes com el 80è aniversari de l’afusellament de l’Alcalde Abril (16 de març), la presentació de la candidatura d’Esquerra Republicana (12 d’abril) i diferents actes a l’entorn del Dia Internacional de la dona treballadora (8 de març), Sant Jordi i els actes concrets de la campanya electoral, que comptaran amb la presència de ponents d’Esquerra a nivell nacional.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive