WhatsApp Image 2019 10 14 at 18.02.24
WhatsApp Image 2019 10 14 at 18.02.24

Els Mossos desallotgen els manifestants que tallaven l'N-II a Mataró

Agents antidisturbis han fet fora les persones que s'havien concentrat des del matí davant de l'estació en protesta per la sentència del Suprem

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat els manifestants que, des d'aquest matí, tallaven la carretera N-II al seu pas per Mataró en protesta per la sentència del Tribunal Suprem. Agents antidisturbis de la Policia de la Generalitat han fet acte de presència al punt on hi havia desenes de persones concentrades, just davant de l'Estació, i els han fet fora, reobrint de nou la carretera al trànsit. Alguns manifestants asseguren que els han desallotjat "amb càrregues violentes".

En aquest mateix punt, davant de l'estació de Rodalies, ha de començar a les 18.30h una manifestació de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem de condemnar a penes de presó d'entre 9 i 3 anys als líders del procés. La presència policial és molt gran, amb diverses furgonetes i desenes d'agents desplegats per garantir el pas dels vehicles, mentre comença a concentrar-se gent a l'espera de l'inici de la marxa. 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive