Presentació de l'acord. Foto: PSC
Presentació de l'acord. Foto: PSC

Els Comuns donaran suport al PSC per al pressupost de 2019

Esteve Martínez, d’ICV, i Sarai Martínez, ex Volem i actualment regidora no adscrita, votaran favor

El PSC s’ha assegurat el vot favorable al seu projecte de pressupostos de dos regidors de l’Ajuntament, que pertanyen a l’òrbita dels Comuns. Esteve Martínez, d’ICV-EUiA, i Sarai Martínez, que és regidora no adscrita després de marxar de VoleMataró, donaran suport als comptes municipals, en un acord que es va presentar ahir dimarts sota el nom de “Entesa per a uns pressupostos socials 2019”.

Els pressupostos no es van poder aprovar ni inicialment ja que el PSC no va rebre prou vots favorables. El vot en contra de CiU, el seu soci de govern durant els dos primers anys de mandat, ho va fer impossible. L’acord al qual els socialistes han arribat amb les direccions de Mataró en Comú i Podem Mataró és aritmèticament insuficient, ja que no garanteix que es puguin tirar endavant. “Però sí que és un acord que assenyala un camí”, va dir ahir dimarts l’alcalde, David Bote, en la presentació de l’acord.

Bote va reclamar a la resta de grups municipals que “continuïn el debat i aportin propostes que facin possible l’aprovació del pressupost 2019”. L’acord al qual han arribat amb els Comuns, segons va avançar Mataró Ràdio, amplia l’aportació econòmica en l’àmbit d’habitatge i inclou propostes en matèria de cobertura de l’emergència social energètica, polítiques d’igualtat o projectes com la biblioteca del triangle dels Molins.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive