-
-

capgros.com

El PP Mataró homenatja Miguel Ángel Blanco en el 17è any del seu assassinat

L'acte va servir també per reclamar que es posi el nom 'Víctimes del Terrorisme' a una plaça de Mataró tal i com es va aprovar al Ple l'any 2007

El Partit Popular de Mataró i les Noves Generacions van retre homenatge a Miguel Ángel Blanco en el 17è aniversari del seu assassinat a mans d'ETA. El dissabte passat, dia 12 de juliol, els populars van fer un record al jove regidor basc a les portes dels jutjats de Mataró, on van recordar la figura del regidor d'Èrmua i el punt d'inflexió, expliquen en un comunicat, que va significar la seva mort en l'aïllament social de la banda terrorista després de multitudinàries manifestacions. Primer demanant la seva llibertat i posteriorment condemnant la seva mort. 

Els populars van aprofitar l'homenatge per reclamar que es faci efectiu l'acord del Ple de juliol de 2007 en el que es va aprovar posar el nom de 'Víctimes del Terrorisme' a una plaça de Mataró i que en aquella mateixa plaça es posés una placa en record de Blanco. Des del grup municipal també es va lamentar que després de l'acord de 2007 s'ha modificat i augmentat el nomenclàtor de la ciutat i no s'ha tingut en compte la figura de Miguel Àngel Blanco.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive