L'alcalde de Dosrius, Marc Bosch, d'ERC
L'alcalde de Dosrius, Marc Bosch, d'ERC

Dosrius desborda emoció en l'homenatge al seu alcalde i a la resta d'agredits per la Guàrdia Civil

Milers de persones s'apleguen al municipi maresmenc, un dels afectats per les càrregues policials durant el Referèndum de l'1-O

L'alcalde de Dosrius, Marc Bosch, va ser un dels centenars d'agredits per la Guàrdia Civil durant les càrregues policials de diumenge, en la jornada del Referèndum de l'1-O. Bosch va intentar mediar, com a alcalde, quan la policia espanyola va arribar per intentar clausurar els col·legis electorals del municipi, però el seu intent va acabar quan va començar a rebre cops de porra. Els mateixos que van patir altres ciutadans del poble maresmenc. Tots ells van ser homenatjats ahir dimarts, dia 3, en un acte multitudinari que va aplegar milers de persones, tant dosriuenques com d'altres municipis de la comarca. 

foto 3264566

L'acte va començar davant de l'Ajuntament, a on diversos testimonis dels fets van explicar com van viure les càrregues policials. Seguidament es van traslladar a l'escola de Dosrius, col·legi electoral durant el Referèndum que va viure la repressió de les unitats de la Guàrdia Civil. Una jornada on es va desbordar l'emoció després de les tensions de les darreres hores.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive