Manifestació davant dels jutjats. Foto: Jovent Republicà
Manifestació davant dels jutjats. Foto: Jovent Republicà

Detenen un membre de de Jovent Republicà de Mataró per fets vinculats a la vaga del 21F

El militant de les joventuts d'ERC va ser detingut ahir dijous per uns fets que van tenir lloc a Barcelona i ha declarat aquest divendres als jutjats

Un militant de Jovent Republicà, les joventuts d'ERC a Mataró, va ser detingut ahir dijous per fets vinculats a la seva participació a la vaga del passat 21 de Febrer. Els Mossos el van detenir i el van dur a la comissaria de Mataró, on ha passat la nit. Aquest divendres ha estat traslladat als jutjats de Mataró, i prop de les 12 del migdia, després de declarar, ha estat deixat en llibertat. 

Segons va avançar Mataró Audiovisual citant fonts properes al detingut, se l'acusa de lesions, desordre públic i atemptat a l'autoritat per uns fets que haurien tingut lloc a Barcelona durant la jornada de vaga del febrer. De cara a donar suport al detingut, diversos membres de Jovent Republicà es van manifestar i passar la nit davant de comissaria. També hi van ser presents diputades d'ERC com ara Mònica Palacín i Rut Ribas, i la diputada al Congrés Marta Rosique. 

 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive