Cuéllar, abans d'entrar al jutjat. Foto:CUP
Cuéllar, abans d'entrar al jutjat. Foto:CUP

capgros.com / ACN

Demanen que la Generalitat retiri l'acusació particular contra Juli Cuéllar

L'exregidor de la CUP, detingut a les protestes contra la sentència del procés, havia de comparèixer aquest dimarts al jutjat però la declaració s'ha suspès

Alerta Solidària ha demanat que la Generalitat retiri l'acusació particular contra Juli Cuéllar, detingut el 14 d'octubre pels Mossos d'Esquadra a Mataró durant el tall de la carretera N-II en les jornades de protesta després de la sentència de l'1-O. Aquest dimarts Cuéllar, membre de la CUP i exregidor de la formació a la capital del Maresme, havia de declarar davant el jutge número 5 de Mataró, però la declaració s'ha suspès per motius d'agenda.

Sí han pogut declarar els agents dels Mossos, i segons el portaveu d'Alerta Solidària, Xavier Pellicer, ho han fet de manera "contradictòria". Pellicer assegura que "hi ha proves documentals que deixen fora de dubte que és falsa la versió policial". Alerta Solidària demana l'arxiu del cas. Una cinquantena de persones han donat suport a Cuéllar a les portes dels jutjats.

Segons van confirmar els Mossos d'Esquadra després de la detenció, Cuéllar està acusat "d'atemptat a l'autoritat". Els mateixos Mossos van informar que un agent va resultar ferit lleu a causa de la resistència presentada per Cuéllar. Diversos vídeos mostraven que en el moment de la detenció, varis agents van reduir Cuéllar al terra, prop del mur de llambordes que separa l'N-II de les vies del tren, prop de l'estació de Rodalies de Mataró, on va tenir lloc la manifestació.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive