Bote durant el seu discurs. Foto: PSC
Bote durant el seu discurs. Foto: PSC

David Bote tornarà a ser el candidat del PSC a les eleccions municipals

L'alcalde, que va aconseguir la victòria en els anteriors comicis, va ser proclamat oficialment dijous passat.

L'alcalde David Bote tornarà a ser el candidat a les eleccions municipals de 2019 a Mataró. Així es va proclamar dijous passat en un acte on va rebre el suport d'unes 250 persones i on es va confirmar que optaria a la reelecció. La candidatura de Bote va ser l'única que es va presentar i va recollir 121 avals de militants del PSC, lliurats el passat 8 d'octubre. L'alcalde va expressar en el seu discurs la voluntat de caminar junts i "avançar plegats" per construir "una ciutat que té cura de la gent gran, que els ofereix seguretat; si creieu en una ciutat que acompanya les famílies apostant per l’educació, una ciutat amable i segura; una ciutat on els homes i les dones tenen els mateixos drets i oportunitats".

"Mataró ens uneix", va recordar l'alcalde per posar l'accent en el fet que, a nivell municipal, cal anar plegats en el que es comparteix per "un futur millor"

Bote també va fer balanç de mandat, on va recordar que el seu objectiu com a candidat ara fa quatre anys era tenir un govern que donés "la cara, actués i fos transparent" i que tingués clares "les prioritats". A les portes d'un final de mandat mogut, que va començar amb un soci de govern com CiU i que va acabar amb l'acord pels aires després que la qüestió catalana fes insostenible aquest pacte, Bote va recalcar que les prioritats de la ciutat havien de ser "la neteja, la seguretat, la feina, les polítiques socials i dir les coses pel seu nom".

Durant l'acte també es va recordar passos endavant com el portal de transparència, haver aprovat tres pressupostos, el codi de conducta o els 26 milions d'euros en millores urbanes, a banda dels nous institut escola i la modernització dels polígons, entre d'altres coses. Tot resumit en un "mai un govern tant petit havia fet tant". 

d7845106 113d 497d b008 579823abe1b7

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive