La manifestació convocada pel CDR aquest dimecres al vespre a Mataró tenia un objectiu clar: tallar al trànsit l'autopista C-32 al seu pas per la ciutat. I així ho han fet. Marxant des de la plaça Granollers per la Via Europa, centenars de manifestants han arribat fins a la plaça de França i des d'allà han enfilat fins a l'autopista, on han fet barrera per evitar el pas dels vehicles.

La concentració ha estat promoguda pel CDR de Mataró en protesta contra la sentència del procés i també contra la brutalitat policial.  La marxa està encapçalada per una pancarta que demana la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch. El CDR ha fet la convocatòria aquest mateix dimecres animant els assistents a "venir tapats". La pancarta de la manifestació també resa "No és violència, és autodefensa", en resposta als fets viscuts a manifestacions com les d'ahir a la nit a Barcelona, que van acabar amb diversos ferits i detinguts i dures càrregues policials.

WhatsApp Image 2019 10 16 at 20.19.43

En les darreres hores manifestants han tallat en diverses ocasions carreteres com l'N-II i la C-32 al seu pas per Mataró, així com les vies del tren. Però en cap ocasió els concentrats eren un grup tan nombrós com el d'aquest dimecres al vespre, així que es preveu que el tall de l'autopista a la capital del Maresme vagi per llarg.