Carme Polvillo durant una entrevista. Foto: R.Gallofré
Carme Polvillo durant una entrevista. Foto: R.Gallofré

Carme Polvillo, candidata de la CUP de Mataró a les municipals de 2019

Juli Cuéllar, fins ara líder de la formació, serà el número dos de la llista del partit, que aposta per un govern sobiranista i d'esquerres

Carme Polvillo serà la candidata de la CUP de Mataró per a les eleccions municipals del proper mes de maig a l'Ajuntament de la capital del Maresme. Polvillo, que va ser la número 2 del partit a la llista de fa quatre anys, ha estat regidora del partit independentista durant aquest mandat. El número 2 de la llista serà Juli Cuéllar, que va ser qui precisament va encapçalar la candidatura als anteriors comicis. Marc Ràmia, Lara Navarro, Toni Guirao i Maria Barba completen els sis primers llocs, que es van escollir en assemblea el 18 de desembre passat. 

La CUP ha presentat aquest dimecres els sis primers noms de la llista i ha apuntat que han decidit presentar candidatura pròpia "de caràcter rupturista, feminista, ecologista, d’esquerres i independentista, que haurà de treballar a favor de la República i defensar un model de ciutat al servei de les persones i no del Capital".

Polvillo, de 53 anys, és llicenciada en Història i postgrau en Educació Especial. Actualment treballa en una escola d’adults. Afiliada a la USTEC, és regidora de la CUP a l’Ajuntament de Mataró des del 2015. En la presentació de la candidatura, Polvillo ha afirmat que la CUP vol fer fora el PSC de l'alcaldia i que el seu partit es planteja entrar al govern municipal "si aquest es configura en clau sobiranista i d’esquerres"

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive