L'alcalde, David Bote, ha fet "una crida a la convivència", arran de la polèmica viscuda ahir diumenge per l'arrossada de Rocafonda. Bote ha assegurat que cal "respectar els drets individuals de tothom com a ciutadà, sense entrar en provocacions".

"La ciutat té reptes molt importants i que tots hem de fer pinya per afrontar-los", afirma l'alcalde

L'arrossada, que va congregar més de 200 persones a la plaça de Rocafonda, va venir precedida de polèmica per les desavinences entre els organitzadors, un grup de comerciants, i l'associació de veïns del barri. Els promotors van cuinar l'arròs amb costelles de porc, i l'entitat els havia demanat que, a canvi de donar-los suport a nivell organitzatiu, no ho fessin per respecte a la nombrosa comunitat musulmana del barri.

Drets i deures

Bote, en el transcurs d'una visita d'obres a l'escola Rocafonda, ha convidat a deixar enrere aquestes polèmiques perquè "cal entendre que la ciutat té reptes molt importants i que tots hem de fer pinya per afrontar-los". L'alcalde ha reiterat, com ja va fer en campanya en referència als nouvinguts, que a la ciutat "tothom ha de compartir els mateixos deures".