La tornada a la feina després de la Setmana Santa ha resultat molt complicada aquest matí de dimarts per als usuaris maresmencs del servei de Rodalies. Problemes tècnics a primera hora del matí i els efectes del temporal de vent han fet que la circulació de trens a la lína R1, que connecta la comarca amb Barcelona, s'hagi vist afectada amb retards importants. 

La circulació ferroviària s'ha vist interrompuda a primera hora i fins a tres quarts de vuit del matí entre les estacions de Pineda i Arenys per una incidència que afectava la catenària, que es va produir prop de mitjanit i que avui han reparat els tècnics d'Adif. Aquesta avaria afectava els serveis de les línies R1 i RG1. Renfe havia habilitat un servei alternatiu per carretera per facilitar la mobilitat dels viatgers.

El servei s'ha anat recuperant progressivament però encara hi ha una incidència en el sistema de senyalització que provoca retards en el tram Mataró-Vilassar. La demora mitjana ara és d'uns 15 minuts. A això s'hi sumen els problemes derivats del fort onatge que està afectant el mateix tram entre Mataró i Vilassar. Una incidència habitual en dies de mal temps que ha portat l'Ajuntament i Adif a estudiar la creació d'una escullera que eviti l'impacte de l'onatge a les vies.