L'aparcament de Plaça de les Tereses viurà un important rentat de cara. L'empresa municipal PUMSA, que n'és la propietària i el gestiona directament des que va acabar la concessió l'any 2017, iniciarà el proper dilluns 1 de juliol les obres de reforma. Tindran una durada de cinc mesos i es realitzaran per fases, de manera que el pàrking es mantindrà obert tot i que amb menys places disponibles. Els abonats sempre tindran la plaça garantida, tot i que amb canvis d'ubicacions. 

L'objectiu principal és adaptar l’aparcament soterrat a la normativa actual i millorar el seu aspecte general. Es donarà continuítat a les millores ja realitzades, com ara l'arranjament de la sortida de vehicles ampliant la rampa existent i la instal·lació de portes de tancament a les rampes per millorar la seguretat, entre altres treballs de manteniment. El nou projecte té un cost d'1,5 milions d'euros i preveu la construcció de vestíbuls previs entre les escales d’accés per a vianants i les plantes de l’aparcament, la reforma els serveis adaptant-los a les persones de mobilitat reduïda, i també els vestuaris pels treballadors.

Es preveu realitzar treballs exteriors i hi haurà afectacions a l’aparcament de motocicletes de la plaça i puntualment al trànsit

A més, es millorarà l’enllumenat de les escales, vestíbuls i plantes de l’aparcament, s’instal·laran panells per indicar l’estat d’ocupació en cada planta i per senyalitzar el millor recorregut dins de l’aparcament. El projecte també preveu la pintura dels terres en diferents colors per diferenciar els passadissos de circulació de vehicles i les zones de circulació de vianants. Es repintaran les places i símbols, a més de les parets i sostres de l’aparcament. La zona de rentat de cotxes situada al soterrani -3 s’eliminarà per millorar la circulació en aquesta planta i recuperar dues places a la planta -2.

Es preveu realitzar treballs exteriors i hi haurà afectacions a l’aparcament de motocicletes de la plaça i puntualment al trànsit. Des de l'Ajuntament es recorda que, de cara a fer front a les possibles afectacions, els usuaris compten amb aparcaments propers com el de Plaça de Cuba, que és municipal, o els privats del carrer Montserrat, plaça de Santa Anna, Casc Antic i també l’aparcament municipal gratuït de caràcter provisional del carrer de Miquel Biada. Una mica més allunyats hi ha l’aparcament de la plaça de Granollers i l’aparcament de l’Espai Firal – Parc Central, els dos municipals