Des d'aquest 1 de gener de 2020 han entrat en vigor els nous horaris de Mataró Bus. Quelcom que implica una ampliació de la freqüència de pas en diverses línies, i també la recuperació de parades que estaven en desús. El més destacat d'aquesta millora del servei és que a la línia 1 i 2 hi haurà autobusos cada 15 minuts (actualment és cada 19).

També cal remarcar que totes les línies tornaran a oferir servei a diari, inclosos els caps de setmana. ,La línia 7 recupera el servei en diumenges i festius i la 4 també, a banda de recuperar els dissabtes. A més, també s'ha anunciat que a la línia 4 es recuperen antigues parades que estaven en desús, com són Joan Peiró, Centre Cívic de Cirera i Jaume Ferran. Els horaris i les novetats es poden consultar a http://www.matarobus.cat/ca/

L'Ajuntament ha decidit prorrogar un any més el contracte amb l'empresa concessionària del servei, Avanza, amb una aportació de 650.952 euros extres per incrementar els serveis que s'han posat en marxa aquest 1 de gener. L'aportació total de l'Ajuntament a Mataró Bus serà de 3,88 milions d'euros en un pressupost global de 7,5 milions.