L'Ajuntament ha destinat uns 200.000 euros a la nova zona esportiva i de jocs infantils, inaugurada aquest cap de setmana al sector de Figuera Major. Aquest nou àmbit es troba ubicat entre els carrers Joan Oliver, Josep Maria de Sagarra i riera de Figuera Major, al barri de Camí de la Serra. Es tractra d'un solar on hi havia un camp de futbol sense pavimentar i en desús, i que també s'utilitzava com a aparcament. Després de les obres realitzades, aquest sector presenta una imatge i usos del tot renovats..

L’ús d’aparcament es manté però ara es concentra exclusivament a l’àmbit situat per damunt del carrer de Joan Oliver.  La resta de l'espai s'ha alliberat per a la pràctica esportiva, amb una pista pavimentada per a futbol sala i bàsquet 3x3. A la part del solar que limita amb el carrer de Joan Oliver s’ha fet una zona de jocs infantils que inclou elements de corda i escalada i gronxadors. Es tracta d'elements inclusius perquè puguin ser utilitzats per a infants amb diversitat funcional.

Les obres s'han completat amb l'enllumenat públic i l'enjardinament, a més d'un tancament metàlic i de fusta, i la instal·lació de papereres, bancs i una font. L'acte inaugural de diumenge, a banda dels parlaments polítics, va comptar amb una paella popular amenitzada per una disco-mòbil i una xocolatada amb xurros, promoguda per l'AV de Camí de la Serra.