Cerdanyola celebra la VII Mostra d'Entitats, aquest diumenge al matí a la plaça Onze de Setembre. Hi participen un total de 21 entitats i associacions del barri, a més de tres equipaments municipals, amb l'objectiu de dinamitzar el territori i donar a conèixer als veïns la tasca social, cultura o esportiva que es fa des d'aquests col·lectius. 

Al llarg de tot el matí, la plaça de l’Onze de Setembre concentrarà parades informatives de les diferents associacions i entitats participants i es realitzaran exhibicions, tallers i activitats diverses per a tots els públics, com un torneig de dames africanes, joc de l’aualé, taller de henna, arts plàstiques per a nens, trenes africanes o carreres de globus.

Es tracta d'una iniciativa promoguda per la Taula d’Entitats de Cerdanyola, que va començar a treballar l’any 2008, amb el suport del Servei de Projectes Transversals, Participació i Ciutadana de l’Ajuntament. La taula d'entitats es va crear per enfortir el treball en xarxa, donar a conèixer les diferents cultures existents al territori, així com millorar la convivència en l’espai públic.