L'Associació de Veïns de Cerdanyola ha emès un comunicat en el que nega qualsevol relació amb les suposades irregularitats de VOLEMataró. La denúncia contra la formació política per una "activitat de gestoria no declarada" indica que el local de VOLEMataró està compartit amb l'Associació de Veïns, però en realitat pertany a una entitat presidida per Antoni Ruiz anomenada Casal de Barri. 

En el comunicat, l'Associació recalca que no hi ha cap relació amb VOLEMataró, que mai han rebut "cap compensació" de part del partit o de Ruiz per les seves irregularitats i que Ruiz "mai ha estat president de l'associació ni mai va tenir cap càrrec de responsabilitat", quelcom que s'indica a la denúncia destapada per OK Diario.

Demanen una "disculpa pública"

Des de l'entitat es reserven el dret a "adoptar mesures jurídiques pertinents" i lamenten que "una formació política com VOLEMataró impliqui la lluita veïnal per un benefici propi". Per això demanen "una disculpa pública de la formació". El comunicat està signat per la presidenta de l'Associació, Eva sánchez, i el president de la Federació de Veïns de Mataró, Juan Sánchez.