A la caminada contra el càncer de mama organitzada per Maresme Oncològic van participar-hi milers de persones. El Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró i el Maresme també va estar-hi present i va contribuir activament. A més de les nombroses donacions que s’estan realitzant al llarg del mes d’octubre per aquesta causa, el gremi va comptar amb diversos voluntaris que van estar a una carpa durant la caminada on van aconseguir recaptar 520 euros que seran destinats per les associacions Maresme Oncològic i Mechones Solidarios. Durant el matí es van fer talls de cabell, trenes i coloracions amb tint rosa, tot en un ambient molt festiu.

Des de fa anys, el gremi està molt involucrat amb les ajudes pel càncer de mama i les donacions de cabell natural. Molts dels pacients amb càncer pateixen la pèrdua o debilitació del seu cabell, fet que per algunes persones pot ser una situació complicada i un escull més a superar en la lluita contra la malaltia.

A la dotzena caminada contra el càncer de mama, celebrada el passat diumenge 20 d’octubre, es van inscriure més de 6.200 persones, fent que l’esdeveniment ja s’hagi convertit en un símbol i tradició solidària de la ciutat.

Des del gremi donen les gràcies a tots els perruquers voluntaris i les persones que van participar.