El Saló de l'Ensenyament, on els centres educatius del país mostren cada any la seva oferta acadèmica, es va haver de suspendre el mes de març passat a causa de la crisi del coronavirus. Però un parell de mesos més tard, des d'aquest dimecres dia 20 i fins al proper diumenge dia 24 de maig, se celebra la versió online, FiraCampusVirtual. I el TecnoCampus de Mataró hi serà present. 

De cara al curs 2020-2021, el TecnoCampus ofereix un total de 17 graus i dobles graus, 4 màsters universitaris oficials i 11 postgraus i màsters propis, en els àmbits de la tecnologia, l'empresa i la salut. Les tres escoles universitàries del centre mataroní estan adscrites a la Universitat Pompeu Fabra (UPF),

La FiraCampusVirtual està adreçada als estudiant que inicien la universitat el proper curs. Es tracta d'una oportunitat per informar-se de l'oferta de totes les universitats públiques catalanes i permetrà qualsevol dubte sobre els graus que s'impartiran al TecnoCampus el curs 2020-2021.

La fira tindrà un format adaptable a dispositius mòbils i, a més, durant aquests dies, a través dels canals de xat, es donarà atenció i orientació personalitzada als futurs universitaris. Els horaris són de dimecres 20 de maig a dissabte 23 de maig, de 10 a 20 hores. Diumenge 24 de maig de 10 a 17 hores.