Una quinzena de representants de diversos sindicats i entitats educatives s'han tancat aquest dijous al matí a les oficines dels Serveis Territorials d'Ensenyament, a Mataró. Ho han fet en protesta contra el tancament de l'Escola Mar Nova de Premià de Mar, i per mostrar el seu rebuig a la clausura de qualsevol altra escola pública.

La Generalitat vol tancar l'escola premianenca en contra de la voluntat del consistori

Entre les persones que han dut a terme aquesta acció hi ha membres dels sindicats Ustec-STEs (IAC), CGT, el Moviment Educatiu del Maresme (MEM), la Federació d'Ampes de Catalunya (FAPAC), l'Assemblea Groga i l'Ampa de l'Escola Mar Nova, així com altres a títol individual. Segons expliquen els manifestants, la Generalitat ha decidit tancar l'escola Mar Nova, l'únia que existeix al seu barri premianenc, en contra de la voluntat del consistori del municipi. 

"Males pràctiques"

"Ens tanquem perquè volem el compromís ferm de que no tancaran la Mar Nova. El que envolta el tancament d'aquesta escola és un exemple de males pràctiques per part d'aquests Serveis Territorials", manifesten els col·lectius socials tancats, que preveuen passar la nit a Serveis Territorials.