Els alumnes de la granja escola Casa Nostra no podran iniciar el curs 2017-2018 a Mataró però sí que podran fer-ho en un municipi proper a la capital del Maresme, segons informa Mataró Ràdio.

L’Ajuntament de Mataró va obligar els promotors de Casa Nostra a cessar l’activitat educativa a la ciutat al juny passat perquè havien obert una granja escola en una masia catalogada en el sector agrícola de les Cinc Sènies, on està prohibit edificar i per tant donar classes reglades.

Podria ubicar-se al Vallès Oriental

Però els responsables de l’escola asseguren que, després de negociar amb diversos ajuntaments de municipis propers a Mataró, ara ja tenen “un nou espai en una altra comarca” i “la llicència municipal” necessària per poder reprendre l’activitat a partir del 12 de setembre.

La promotora i directora de la granja escola Casa Nostra, Maria Bellmunt, lamenta que l’Ajuntament de Mataró hagi posat tantes traves a la continuïtat del centre. Segons Mataró Ràdio, Bellmunt ha donat pistes sobre la possible situació del nou centre escolar que fan pensar que podria ubicar-se en un poble del Vallès Oriental, ja que la nova granja es situaria en un municipi d’una comarca “propera” al Maresme.