Les escoles universitàries del TecnoCampus de Mataró, com la resta de centres educatius del país, segueixen tancades en el marc del confinament per fer front al coronavirus. Mentre mantenen les classes online i tota la resta d'activitats telemàtiques per a l'alumnat, ja es preparen per al curs vinent. Per això aquest dissabte, dia 9, organitzen una Jornada de Portes Obertes Online. Les inscripcions es poden fer en aquest link.  

La jornada substitueix la del 18 d'abril passat, que havia de tenir el format presencial tradicional i que es va suspendre a causa de la crisi sanitària del coronavirus. L'objectiu segueix sent el mateix: que els futurs estudiants s'informin sobre els graus que s'impartiran el proper curs. Al matí i a la tarda, pes duran a terme diverses sessions informatives sobre els graus i d’altres específiques sobre qüestions com els tràmits acadèmics.

TecnoCampus Mataró

La Jornada de Portes Obertes online tindrà lloc de 10 a 19h i les inscripcions encara estan obertes.  Les sessions consten d’una benvinguda per part del coordinador o coordinadora del grau, que presentarà aspectes com el pla d’estudis i els trets característics de la titulació, en col·laboració amb un estudiant, el qual explicarà els punts forts d’estudiar al TecnoCampus. El format online, on s’habilitaran aules virtuals per a cada sessió, permetrà també un debat obert perquè els participants resolguin tots els dubtes que puguin tenir

Oferta de 17 graus i dobles graus

El TecnoCampus impartirà el curs 2020-2021 un total de 17 graus i dobles graus, quatre màsters universitaris oficials i 11 títols propis de màsters i postgrau, en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut. Les tres escoles universitàries del TecnoCampus que imparteixen els títols estan adscrites a la Universitat Pompeu Fabra.   Per resoldre dubte sobre la selectivitat, la preinscripció o l’oferta acadèmica, el TecnoCampus ha habilitat una nova pàgina informativa adreçada específicament a nous estudiants: futurestudiant.tecnocampus.cat.