El president del Grup Serhs, Ramon Bagó, ha rebut la medalla d'argent de la Cambra de Barcelona de mans del seu president, Miquel Valls, en reconeixement als seus set anys al capdavant de la Delegació del Maresme. L'empresari ha agraït públicament la distinció i l'ha dedicada als membres que han format part de la seva junta al llarg dels seus dos mandats. “Jo em sentia petit, perquè vàrem formar un equip de gent molt potent”, ha dit amb la veu entretallada per l'emoció. Bagó també ha dedicat paraules d'elogi a l'actual president de la Cambra de Barcelona. “Hi haurà un abans i un després de Miquel Valls”, ha vaticinat l'empresari.

L'acte d'homenatge a Bagó s'ha celebrat al Castell Jalpí d'Arenys de Munt en el marc del cicle Dinars Cambra que ha aplegat més d'un centenar d'empresaris de Mataró i el Maresme i que ha protagonitzat Ferran Ramón-Cortes, director general de la gestió i operacions de l'agència Tiempo BBDO. L' autor del bestseller La isla de los 5 faros ha ofert una conferència sobre els rumors a les organitzacions empresarials, basada en el seu últim llibre Virus de pròxima aparició.

El dinar, presidit per l'alcalde d'Arenys de Munt, Andreu Majó, ha representat el bateig del nou president de la Delegació del Maresme de la Cambra, Jordi Ferrer, que ha anunciat la seva voluntat de continuar la tasca iniciada per Bagó. “M'ha deixat el llistó molt alt”, ha dit elogiosament Ferrer. El cicle Dinars Cambra, que patrocina la Caixa de Pensions, té com a objectiu fomentar trobades entre empresaris que es facin ressò de les necessitats, les inquietuds i els interessos del teixit industrial català. Aquesta és la segona edició del cicle, que es va inaugurar l'any passat a l'Hotel Ciutat de Mataró.