L'assemblea de la Unió de Botiguers dona llum verda, per unanimitat, a la transformació de l’entitat al projecte NEM: Negoci Empresa Mataró.  Des de fa un any i mig, la comissió de futur de la UBM ha estat treballant per reflexionar profundament sobre la realitat comercial de Mataró per tal de canviar-la i adaptar-la a les necessitats actuals del món del retail. A partir d’ara s’inicia un període de transició que culminarà, a mig termini, en la desaparició de les sigles UBM i en la consolidació del NEM.

El nou projecte NEM "vol ser una associació de promoció de ciutat, més representativa i amb més força per poder negociar amb les administracions, i a la vegada sumar potencials associats procedents de més àmbits", explico Jordi Novo, president de la UBM.  L'entitat obre ara un període electoral de dos mesos per escollir la nova junta de govern que haurà de marcar el nou rumb de l’entitat de cara als propers anys.

Durant l’assemblea, celebrada a finals de juny, la junta de la Unió de Botiguers va presentar una auditoria per estudiar els canvis profunds en la manera de treballar i en l’organització per tal d’assumir els reptes de futur que afronta l’entitat a partir d’aquest moment.