La Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ha emès un comunicat en el que defensa l'organització de la Festa al Cel a Mataró, ja que considera que és un dels "aparadors més importants de Catalunya". En aquest sentit, el gremi empresarial de la comarca recorda que a la ciutat arriben "milers de persones" només per veure "un espectacle excepcional". Per això, la Festa al Cel s'ha de veure com una oportunitat per "oferir productes i serveis als vianants", asseguren en el text.

Des del gremi també es recalca la importància que té el fet queles imatges dels avions estaran presents en "televisions de nivell local i internacional". Per la FAGEM, Mataró ha trobat "l'esdeveniment que la posa al mapa i la converteix en referent internacional, un reforç excepcional al posicionament turístic que ja té Mataró". També consideren que l'esforç econòmic s'ha de veure "com una inversió" i no com una despesa.

En acabar el comunicat demanen al govern municipal que "mantingui l'organització de la Festa al Cel en benefici de la ciutat, de la comarca, de les empreses i de la ciutadania".