La revista Valors, promoguda per l’associació cultural mataronina Valors, celebra el seu 15è aniversari renovant-se a fons. Després de 165 números als quioscs, la publicació dedicada a l’àmbit de l’ètica i la reflexió presenta un canvi d’imatge total, molt evident en el caràcter visual –a partir d’ara serà totalment en color- però que també incorpora noves firmes, seccions i continguts.

Pel que fa a la imatge, redissenyada pel mataroní Manuel Cuyàs, a més de ser 100% en color dóna més pes a les il·lustracions i fotografies d’autor, així com a la portada, que serà de l’il·lustrador badaloní Raúl Campuzano. La revista, en tot cas, seguirà parlant de l’actualitat des de l’òptica dels valors, com porta fent durant tres lustres de la mà dels seus co-directors, els mataronins Maria Coll i Joan Salicrú, i tot l’equip de col·laboradors.

D'aquesta manera, la revista es continuarà estructurant al voltant d’un monogràfic en el qual intervindran, ja sigui en format entrevista o article, els principals experts en la temàtica a nivell català, espanyol o internacional. Aquest mes de gener ho fa al voltant de la “societat gasosa”, concepte que relleva la ‘societat líquida’ de Bauman. El primer número de 2019 compta amb noms com Albert Royo, Albert Sáez, Núria Sara Miras o Francesc Torralba. La revista també incorpora nous col·laboradors, especialment en la secció d’opinió, cosa que la fa ampliar el número de pàgines.