El Capgròs de la setmana seguirà sortint divendres als punts de distribució habituals, però es pot trobar també en format digital des d'aquest dijous. En portada, un Sant Jordi a casa: Mataró anima a celebrar la Diada des del confinament mentre llibreters i floristes proposen el 23 de juliol com a nova data. En profunditat toquem tot el que es farà de manera telemàtica i virtual sobre Sant Jordi i com s'intentarà mantenir l'esperit d'un dels dies més bonics de l'any a Catalunya malgrat estar confinats a casa.

La revista també posa en valor el paper de diverses persones de Mataró que estan portant el confinament a la seva manera. Una parella que té un fill i treballa a l'Hospital, una mare soltera, famílies de quatre o més membres i altres exemples que parlen de com s'està portant el confinament en les seves condicions.

No falten, tampoc, totes les dades i última hora referent al coronavirus i a com afecta a la capital del Maresme, així com altres temes d'actualitat i seccions comercials amb recomanacions de tot tipus per seguir passant el confinament fins a nou avís.

Consulta aquí la revista en format digital