El Capgròs segueix sortint al carrer com a servei essencial per a la informació de Mataró i Maresme, i ho fa amb revistes de contenció, fetes des de casa i centrades en informar i recopilar tot el referent al coronavirus i el seu impacte al territori de proximitat. La revista es trobarà als punts de distribució habituals dijous, però avui dimecres ja es pot consultar en format digital. En ella trobareu la darrera hora de la pandèmia.

En portada hi ha el titular: Alarma a les residències de gent gran. Expliquem com un brot de coronavirus a un centre geriàtric de Mataró mostra la preocupant situació d'aquests equipaments davant la pandèmia, on l'exèrcit ha hagut d'intervenir desinfectant-ne alguns. Repassem què passa en diferents punts, i ens centrem també en altres temes d'actualitat.

Consulta aquí la revista en format digital

Les úlltimes dades recollides a nivell de restriccions de mobilitat i les de l'Hospital, on es van estabilitzant les més greus, com el número de morts, i van creixent les altes. També parlem amb amb l'alcalde de Mataró per conèixer mesures i propostes, i com és habitual, tenim seccions dedicades a tot tipus de recomanacions per fer que el confinament segueixi el seu curs amb millor estat d'ànim.