El Capgròs 1609 arriba demà dijous als punts de distribució habituals i en format físic, però es pot consultar a Internet ja en format digital. En portada tenim "De l'hort a casa", dedicada als pagesos del Maresme que es reinventen en ple confinament per servir producte fresc i de proximitat als domicilis. Al llarg de la revista parlem amb diversos productors per veure com han anat afrontant, amb més o menys sort, el canvi provocat per la pandèmia del coronavirus i quin servei estan oferint.

La revista també compta amb altres temes d'actualitat: les últimes mesures que s'apliquen a Mataró a nivell de restriccions, els denunciats a la capital del Maresme per no complir amb el confinament, les dades sanitàries més actualitzades i parlem amb especialistes de diversos àmbits. També repassem com queden de moment les competicions esportives i la darrera hora de tot el referent a l'actualitat al Maresme.

Consulta aquí la portada en format digital

En les seccions comercials trobareu tot tipus de continguts que estan relacionats amb el camp de la llar, el manteniment, l'ensenyament o l'empresa per a poder seguir aprenent, canviant i formant-nos durant l'estat d'emergència en diversos àmbits.