És sense dubte el tema de la setmana: les restriccions d'accés per a vehicles a La Riera i altres carrers del casc antic de Mataró. Una mesura destinada a pacificar i fer més amable per als vianants el centre de la capital del Maresme, que està generant força controvèrsia. Els botiguers i els transportistes hi veuen diversos problemes, i els vianants tampoc hi acaben d'estar conformes perquè la sensació és que s'està aplicant a mitges, ja que hi ha moltes excepcions que fan que segueixin havent-hi vehicles a diverses hores a l'artèria del casc antic mataroní.

Aquest és precisament el tema protagonista de la portada i del reportatge principal de la revista Capgròs 1598. Com sempre la podreu trobar divendres en els punts de recollida habitual, però ja es pot llegir en versió online. 

Més enllà d'això, la revista arriba carregada de notícies com ara el gran nombre de detencions per robatoris que s'estan produïnt a Mataró, o la celebració a la ciutat de la Mobile Week, en la qual Capgròs hi col·labora. El setmanari també arriba amb tota l'actualitat esportiva i amb les millors propostes culturals i festives per gaudir aquesta setmana. 

CONSULTEU ONLINE EL CAPGRÒS 1598