Capgròs segueix establint-se com el mitjà digital preferit pels mataronins i maresmencs per informar-se sobre la pandèmia del coronavirus. El portal capgros.com va sumar durant el mes d’abril 200.580 usuaris únics, el que suposa que per segon mes consecutiu se superen els 200.00 usuaris únics al portal. Aquestes xifres permeten liderar el territori en matèria comunicativa i refermen l’aposta per l’actualitat minut a minut que s’està donant des que va començar la crisi de la Covid-19.

Les dades del mes d’abril venen acompanyades amb un total de 385.000 visites, més de mig milió de pàgines vistes (561.000) i un temps d’estada a pàgina que voreja els dos minuts (1:54). Tot això fa que capgros.com refermi el seu lideratge al territori. Durant el març, els més de 216.000 usuaris únics van significar una diferència destacada respecte el segon portal informatiu de la ciutat i comarca, que es va quedar en poc més de 40.000 usuaris, segons OJD Interactiva.

2020, un mes de rècord per capgros.com

Capgros.com va néixer el 2003 per donar resposta a les necessitats comunicatives digitals del territori. Des de llavors no ha parat de créixer i lidera els mitjans digitals mataronins des de 2017. En aquest 2020 les xifres estan sent de rècord: gairebé mig milió d’usuaris únics acumulats (475.000) amb més d’1,2 milions de visites i 1,7 milions de pàgines vistes des del gener fins ara.

La revista física, a més, manté el seu compromís amb el format en paper i és l’única revista informativa mataronina que surt cada divendres als llocs de distribució habituals. Degut a l’estat d’alarma, Capgròs va reorganitzar tota l’estructura per poder seguir traient la revista setmana rere setmana des de casa.