El Corte Inglés té clar que no podrà construir el centre comercial que pretenia a Mataró, després dels diversos revesos judicials que ha patit el projecte, i ha decidit reclamar a Mataró part dels diners que hi havia invertit. En concret, ha solicitat la devolució d'1,5 milions d'euros de l'Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) que va pagar el 30 de març de 2012. El mateix any que va abonar els 30 milions per a l'adquisició del solar de Can Fàbregas, prop de 10.000m2, per construir-hi la gran superfície comercial.

El gran temor de l'Ajuntament és que El Corte Inglés acabi reclamant aquesta quantitat, ja que el solar se li va vendre en unes condicions -totalment alliberat de cap obstacle arquitectònic- que no s'han complert, ja que els jutjats han obligat a refer el planejament incloent-hi la fàbrica de Can Fàbregas que va ser desmuntada. De moment, l'empresa se centra en reclamar els diners de l'ICIO. 

L’alcalde ha anunciat en Junta de Portaveus que l’Ajuntament ha contactat amb el gabinet d’advocats Roca Junyent per estudiar la resposta legal que cal donar a l’operador comercial "mantenint la voluntat de defensar l’interès públic", segons un comunicat del consistori. En la mateixa junta, Bote ha insistit que en aquest solar s'hi ha de prioritzar els usos urbanístics, i ha apuntat que l'Ajuntament "continua treballant en l’encaix de l’operador comercial en els terrenys afectats per les dues sentències del 2017"