Negoci Empresa Mataró (NEM) ja escalfa motors de cara a les activitats que es portaran a terme durant les properes setmanes. Van arrencar amb el Black Friday el passat 29 de novembre, però a partir de llavors hi ha diverses accions per a les famílies que dinamitzaran i ompliran de color els carrers del centre. Són aquestes.

La gran novetat d'aquest any és l'obertura d'una ludoteca que estarà oberta del 23 de desembre al 7 de gener, de 10 a 13h i de 16.30 a 20.45h, excepte festius, i dissabte de 9.30 a 14 hores, i que s'instal·larà a MOMS, el nou espai Montessori que acaba d'obrir a la Muralla de Sant Llorenç número 4.

Els comerços obriran els festius de desembre (1, 6, 8, 15, 22, 29 ) i 5 de gener 

Un parc d’atraccions infantils de Nadal – Reis ubicat a La Rambla, i que es podrà trobar fins al 12 de gener, farà les delícies dels nens i nenes. També pels petits de la casa, s'organitza el Tió Gegant Solidari el divendres 20 de desembre a partir les 18h a la Riera, cantonada amb carrer d’Argentona. Aquest tió solidari, organitzant juntament amb Càritas, oferirà a la canalla regals d’establiments associats a l'entitat. En aquesta línia, dissabte 21 de desembre a partir de les 17.30h, Pare Noel estarà a la Plaça Cuba per atendrà les peticions dels més petits.

La música serà la protagonista els dissabtes 7, 14 i 21 de desembre amb el grup RAT PACK que portarà als carrers mataronins un tribut a l’època daurada de Hollywood dels anys 50 i 60 amb temes de de Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr. NEM també ha preparat, en col·laboració amb l'Associació de veïns del Centre, l’animació Infantil del Missatger Reial a La Rambla on s’hi faran tota mena d’activitats per tots aquells que visitin els patges reials els dies 3 i 4 de gener (d'11 a 13h i de 17:30 a 20:00h)

Escudella solidària
A banda de tot això, NEM organitzarà una escudella solidària el proper 14 de desembre a partir de les 10h a la Plaça Gran, i la recaptació anirà a la investigació de malalties minoritàries a favor de la Marató de TV3.